Sky Brothers Films

Виктор Ибушев

/ Маркетинг Мениджър/Сценарист

250
Музикални
53
Телевизионни
88
Корпоративни
1500
Продуктови

Sky Brothers Films е продуцентска компания, рожба на съвместната работа на професионалисти и специалисти с дългогодишен опит в изработването на видеоклипове и аудио записи от всякакъв вид.
Зад това име стоят няколко приятели, изключително доказани в своята област, които се обединяват от обща идея и които следват обща мечта – да създават истински качествени и готини продукции, които да вдъхновяват, забавляват, изразяват.

През годините сме заснели над 250 музикални видеоклипа,
53 телевизионни реклами, 88 корпоративни видеа и над 1500 продуктови такива.

Основана 2011

Основахме Sky Brothers Films преди 11 години, тъй като заснемането на реклами, имиджови, продуктови и корпоративни видеа ни е дълбоко в сърцето.

Освен че разполагаме с най-модерната снимачна техника, студиото ни изработва сценарии за рекламни видеоклипове и продуктови фотосесии. Помагаме в избора на локации, модели, подходящи дрехи и аксесоари.

През годините сме снимали имиджови реклами и продуктови видеа за CHIPOLINO, Savex, Easy Pay, Nestle, Житница, Party Drinks и много други, както и музикални клипове за Криско, 100 Кила, Алекс и Влади, Веси Бонева, Димчо, Дичо, Deep Zone и Алекс П.

Отзиви

No item found