“Дичо представи завладяващо музикално видео снимано от Sky Brothers Films с участието на шампионското танцово дуо на България”

Потопени в елегантен и чувствен танцов ритъм, Sky Brothers създадоха видео, което отвежда зрителите на едно вълнуващо пътешествие през емоционалните вълни на любовта. В най-новото си творение „И След Съня” легендата на българската музикална сцена Дичо пленява публиката с изключителното си присъствие пред камерата на Sky Brothers

Събитието се развива в зашеметяващата атмосфера на Event Party Center, където специално изграденият декор излъчва атмосфера на любов, страст и танц. Във видеото участва един от най-реномираният шампионски танцов дует в България Васил Павлов и Таня Балтова, чиито умения и грация надхвърлят екрана, изобразявайки ярко чистотата на връзката им. Алекс Лазаров- барабани и Иван Йорданов Чери- китара си партнираха на сцената с Дичо.

Сюжетът на видеото се фокусира върху двама младоженци, изправени пред предизвикателства и съмнения. Чрез последователни кадри зрителите преживяват тяхната раздяла и надежда , че ще се съберат отново. Това е видео за вярата и магията на танца, която им помага да преодолеят препятствията и да поврват още по-силно в своята любов.

Силата на музиката на Дичо, съчетана с енергията на танците, създава необикновена атмосфера на съвършенство и вълнение. Публиката се забавлява, докато става свидетел на булката и младоженеца на сцената, които демонстрират таланта си и вливат сърцата си в представлението, изпълвайки пространството с техните изящни движения и емоционална дълбочина.

Режисирано от Радостин Събев – Шошо, видеото прекрасно улавя есенцията на песента, елегантността на танцьорите и харизмата на Дичо. Визионерската режисура на Шошо обединява визуално разказване на истории и завладяваща хореография, създавайки безпроблемна комбинация от емоции и артистичен израз.

Сътрудничеството между Sky Brothers, Дичо и шампионското танцово дуо издига видеото до нови висоти. Техният колективен талант и отдаденост блестят, завладявайки зрителите и оставяйки ги вдъхновени от трансформиращата сила на танца и вярата в любовта.

„И след съня“ не само демонстрира изключителните умения на участващите артисти, но и служи като празник на българската музика, танци и непреходния дух на романтиката. Видеото е доказателство за безграничната креативност и артистичност, които могат да възникнат, когато талантливи хора се съберат, за да създадат нещо наистина магическо.

В заключение Sky Brothers, заедно с Дичо, Васил Павлов и Таня Балтова, създадоха  визуален шедьовър, който преплита сферите на музиката и танца, показвайки силата на изкуството да възроди вярата в любовта и трансформиращата природа на танца. 

Ето и целият авторски състав:

Lyrics: Жана Живкова § Дичо Христов

Music: Дичо Христов

Arrangement: Иван Йорданов – Черри

Piano: Ивелин Атанасов

Mastering: Красимир Тодоров

Mix: Иван Йорданов – Черри

Video Concept & Director: Радостин Събев – Шошо

Camera crane: Stefan Jelankov

Design Cover by: Жоро Пеев

Photo by: Симон Вартерян 

Cast: Васил Павлов & Таня Балтова

Alex Van Lazarov – Drums

Ivan Yordanov – Cherry – Guitar

Photo by: Симон Вартерян